Even kennismaken

logo-hotelsonline-geenwebsi

Om een betere service te bieden aan de accommodatie- en hotelindustrie bedachten wij een volledig nieuwe oplossing voor Property Management, LodgeGate PMS. Vele jaren van ontwikkeling hebben geresulteerd in uitmuntende hotelsoftware, gebruik makend van alle nieuwe IT technologieën en bovenal gebruiksvriendelijk.

Ons online systeem is in 2004 in diverse hotels uitgebreid getest en in februari 2005 heeft de eerste commerciële implementatie plaatsgevonden. Inmiddels wordt LodgeGate PMS door meer dan 200 hotels in zowel binnen- als buitenland gebruikt.

Over Hotels Online

Hotels Online BV is in 1999 begonnen als informatieve site over hotels in Amsterdam. Uit het snel groeiende aantal unieke bezoekers bleek dat er een grote vraag bestond naar online informatie en reserveringsmogelijkheden. Sinds september 2001 is Hotels Online BV daarom actief als volledig geautomatiseerd reserveringssysteem, waarin gebruiksvriendelijkheid voor zowel hotel als gast voorop staat. Hotels Online brengt vraag en aanbod bij elkaar via meerdere websites.

Inmiddels is onze focus verschoven van online travel agent naar software leverancier en bieden wij niet alleen online applicaties maar brengen wij, als ex-hoteliers, veel operationele kennis en marktkennis mee als toegevoegde waarde. Wij treden niet alleen op als service provider maar ook als klankbord in uw organisatie.

Onze visie

De hoogste prioriteit van ons bedrijf is het ontwikkelen van geavanceerde en volledig geïntegreerde systemen voor de gastvrijheidsindustrie. Met als doel het vergroten van effectiviteit, het drukken van de operationele kosten en het aanbieden van onze services op een “No Cure, No Pay” principe.

Ons motto: “Voor hoteliers door hoteliers

Wij vinden dat software in de gastvrijheidsindustrie niet iets is dat je ontwikkeld in een laboratorium, maar dat het organisch is en evolueert door de behoeften uit onze branche. Vandaar dat input van onze gebruikers voor een groot gedeelte bepaalt hoe onze software werkt, tenslotte moet de hotelier het gebruiken!