FAQ

Wat kost LodgeGate?

De kosten voor LodgeGate PMS zijn afhankelijk van verschillende factoren.
Hoeveel kamers heeft het hotel, is er sprake van allotments, wilt u groepsreserveringen maken, is er software die gekoppeld moet worden (interface) en met hoeveel OTA’s wilt u verbinden? Aan de hand van deze informatie bepalen wij de versie die het beste past bij uw bedrijf, we kiezen uit Lite, Medium of Full version, met of zonder interfaces.
Deze kosten zijn op basis van aantal bezette kamers per nacht en worden maandelijks gefactureerd.

Ook hanteren wij eenmalige kosten die nodig zijn voor het opzetten van LodgeGate PMS voor uw hotel en training voor beheerders en dagelijkse gebruikers als receptionisten en administratiemedewerkers. Deze kosten berekenen wij per uur, precies volgens ons No Cure No Pay principe!

LodgeGate beleid bij ondersteuning

Het LodgeGate team staat 24 uur per dag klaar ondersteuning te bieden op het gebied van gebruik en bij calamiteiten.

De spelregels zijn als volgt: voor korte en eenvoudige gebruikersvragen staan wij klaar met advies tijdens onze kantooruren. Deze zijn van maandag – vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.
Heeft u een calamiteit, reageert LodgeGate PMS traag of zijn onze servers onbereikbaar dan kunt u zich wenden tot ons noodnummer welke wij hebben afgegeven bij de start van onze samenwerking. U dient deze goed te communiceren met uw medewerkers.
De dienstdoende supportmedewerker zal tijdens het gesprek u zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn.

Waarom vermelden wij het noodnummer niet op de website? Om misbruik van dit telefoonnummer te voorkomen.

Waar staat PMS voor?

PMS is de afkorting voor Property Management System, wat staat voor software waarmee u de reserveringen bijhoudt, tarieven en beschikbaarheid mee beheert en management informatie uit kunt halen. Tegenwoordig doen we er veel meer mee en is de PMS het kloppende hart van uw organisatie op administratief en informatief gebied.

Wat betekent No Cure No Pay?

Bij Hotels Online geloven wij in het principe dat je betaalt naar resultaat, in ons geval is dat: gebruik maken van onze PMS. Wij factureren maandelijks op basis van nacalculatie en kijken daarbij naar het aantal bezette kamers in die periode. Want een bezette kamer heeft tot omzet geleid en daarmee geld in het laatje gebracht. Zo maken we de kosten variabel net als uw business.
Heeft u een lage bezetting gehad dan zijn de kosten voor die maand wat lager dan in maanden waarbij de bezetting wel hoog is, bijvoorbeeld in het hoogseizoen. En bent u enkele weken of maanden gesloten? Dan staat de teller even stil. Dat is nou echt No Cure No Pay!