Waar we trots op zijn bij LodgeGate PMS

No Cure No Pay – Kosten besparend

Aangezien LodgeGate PMS volledig internet gebaseerd is, is er geen aanvankelijke investering nodig maar is de maandelijkse facturatie gebaseerd op bezetting. Door gebruik te maken van deze tarievenopzet, kunt u de kosten voor LodgeGate als variabele kosten maandelijks opnemen in uw verlies- en winstrekening.
Geen investerings- of eigendomskosten, verlaging van uw beheerkosten en geen duur onderhoudscontract.
Doordat de beschikbaarheid van uw kamers optimaal en direct wordt aangeboden aan de diverse verkoopkanalen en online reserveringen direct in LodgeGate PMS terecht komen, levert dit u een besparing op van zowel tijd als kosten.
Het enige dat u nodig heeft, is een computer en een snelle breedband internetverbinding. Wij bieden onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week, operationele ondersteuning per telefoon, e-mail en internet.

Mobiele management informatie

Bekijk de bezetting en gemiddelde kamerprijs op uw telefoon via het Mobile Dashboard. Of zie hoeveel gasten nog moeten uitchecken of inchecken. Handig voor de huishouding.
Onze mobiele applicatie biedt verschillende inzichten en wordt constant verbeterd en uitgebreid.

Distributiekanaal management

LodgeGate PMS is uitgerust met een distributiekanaal module waarin het mogelijk wordt gemaakt om tarieven en beschikbaarheid automatisch te distribueren naar de online reserveringskantoren, zoals Amsterdam Hotels Guide by Hotels Online, Booking.com, Expedia.com, Hoteliers.com, Hotels.com, Hotels.nl en Freebookings.nl,  En niet te vergeten, uw eigen hotelwebsite!
Daarnaast bieden wij samenwerkingen aan met gerenommeerde Channel Managers als SiteMinder, GlobRes, HotelSpider, RateTiger, Cubilis, MaxMind en SynXis.
De online gemaakte reserveringen worden direct in LodgeGate PMS geplaatst. Dit levert u tijdbesparing op en de kans op overboekingen wordt verkleind.

Uitgebreid prijsbeheer

De prijsbeheermodule is speciaal ontwikkeld om het uw yield/revenue manager makkelijk te maken. Zo kun je vele verschillende prijscodes aanmaken en deze koppelen aan kamertypes of kamernummers met specifieke randvoorwaarden, zoals bijv. minimaal verblijf. Nadat dit is opgezet, is het mogelijk om prijscodes te categoriseren in yield klasses om vervolgens in één keer een bepaalde yield klasse te openen of te sluiten. Deze geheel gebruiksvriendelijke module maakt het mogelijk om alle tarieven eenvoudig te distribueren via CRS systemen, corporate klanten, online reserveringskantoren, etc.
Ook ondersteunen wij de zgn. Delta Rate structuren waarbij u met één enkele kamerprijs alle andere kamertypes kunt beheren alsmede de prijscodes. Dit is snel, efficiënt en overzichtelijk.

Rapportage en analyses

Het creëren van uw eigen rapportage sets stelt u in staat om analyses uit voeren over de resultaten van uw onderneming. Nadat uw data is gewijzigd, kunnen bestanden, indien gewenst, worden geïmporteerd in boekhoud software zoals Exact, AccountView of Twinfield. Alle rapporten kunnen geëxporteerd worden naar Word, Excel, HTML, CSV of XML.

Corporate module

LodgeGate biedt een Corporate module welke volledig geautomatiseerd is. Deze kunt u voor diverse doelgroepen inzetten. Bijv. voor uw zakelijke klanten die via uw website, online reserveringen kunnen maken tegen hun speciale prijs d.m.v. een speciale code. Datzelfde geldt uiteraard voor uw vaste gasten. Of voor klanten aan wie u een allotment heeft aangeboden. En binnenkort is het mogelijk om de Corporate channel in te zetten in bijv. het geval dat u een speciaal arrangement heeft aangeboden via een tijdschrift. Ook dan kunnen boekers dit arrangement d.m.v. een code, online reserveren.

Va de Corporate button op uw website worden deze online reserveringen direct in uw reserveringssysteem verwerkt en u beschikt over alle gegevens van uw gast. Kortom, de Corporate module bespaart u veel kosten en tijd.

Banqueting module

In nauwe samenwerking met onze LodgeGate gebruikers zijn wij momenteel een extra module aan het ontwikkelen voor uw banqueting faciliteiten. De Banqueting module zal geheel geïntegreerd zijn in LodgeGate voor naadloze facturering en klant- en gastbeheer.

Beveiliging

Onze applicatieserver wordt op een professionele wijze gehost en bewaakt in een beveiligde en gecertificeerde omgeving. Zodoende kunnen wij de integriteit van alle commerciële waardevolle data waarborgen. Naast de gebruikelijke inlogprocedure, is het ook mogelijk om tijdelijke toegang toe te wijzen middels een inlog schema, zowel op gebruikers niveau dan wel met toegang via IP authenticatie. Alle data wordt standaard gecodeerd en kan door de gebruiker extra versleuteld worden tegen een geringe vergoeding.

Flexibiliteit en op maat gemaakte oplossingen

Het is mogelijk om verscheidene functionaliteiten binnen LodgeGate PMS naar uw specifieke wensen aan te passen en in te richten.

Suggestie van gebruikers

Alle suggesties met betrekking tot verbetering van efficiëntie, snelheid en gebruiksvriendelijkheid van LodgeGate PMS zijn altijd welkom. Ons team staat open voor uw feedback. Ons motto is “voor hoteliers door hoteliers“.