References

bitter zoetRoy Knijf – eigenaar Bed & Breakfast De Prince Nijmegen

Eigenaar Roy Knijf is zeer content over LodgeGate omdat gasten gedurende de dag kunnen uitchecken in zijn vestiging van “Bagels & Beans”. “Omdat wij een B&B zijn heeft De Prince geen 24-uurs bemande receptie. Gasten kunnen genieten van hun ontbijt in onze Bagels en Beans en kunnen daar in- en uitchecken. Met het gebruik van LodgeGate is het mogelijk om de facturen vooraf te produceren zodat dit niet tijdens de drukke uurtjes hoeft. En voor mij persoonlijk is het handig dat het web-based is, daarmee heb ik 24/7 toegang, waar ik ook ben”, zegt Roy Knijf.
Bed & Breakfast De Prince Nijmegen: 19 kamers, sauna, whirlpool en Bagels & Beans.

bitter zoetMario Wilkes – Banquet Sales Manager Hotel Bitter en Zoet Veenhuizen

Hotel Bitter en Zoet is de perfecte locatie voor trainingen, cursussen en conferenties. Maria Wilkes, congres manager: “Dit is de reden waarom het voor ons essentieel is dat de PMS gekoppeld kan worden aan ons kassa afrekensysteem zodat zaalhuur en consumpties direct naar de juiste factuur geleid kan worden”
“Ook belangrijk was dat optimale verkoop van kamers 24 uur per dag door kan gaan, ook al is onze receptie niet dag en nacht bezet. Vroeger was het een hele uitdaging om al de kanalen bij te houden, LodgeGate bracht de oplossing. Hogere bezetting  zonder de kosten voor meer personeel, het No Cure No Pay principe voor een maandelijkse berekening van de PMS kosten, geen investeringen in soft- en hardware en de flexibiliteit van het Hotels Online team die openstaat voor verbeteringen en uitbreidingen van het systeem.

Hotel Bitter en Zoet: 15 kamer, restaurant, bakkerij, 3 zalen en sauna faciliteiten.