Wij maken LodgeGate mogelijk voor u

 


LodgeGate PMS is een product van Hotels Online ontsproten uit het brein van hoteliers met een behoefte om te innoveren. Maar voordat het tot een werkbaar product is gesmeed hebben knappe koppen hun talent getoond in het ontwikkelen van het huidige product. Samen met ons development team in het buitenland maken wij de PMS van de toekomst.

Ons team in Amsterdam

Jan-Willem Moors

Jan-Willem Moors

Director of Operations

Na vele jaren in diverse functies te hebben gewerkt voor een Europese hotelketen is deze hotelschool student in 2005 neergestreken bij Hotels Online. Jan-Willem heeft samen met het Hotels Online team gezorgd voor de verdere ontwikkeling van LodgeGate als PMS en de implementatie bij onze klanten. Zijn passie voor de hotellerie en de grote interesse in technologie komen perfect samen in ons bedrijf.

Henk van Dam

Henk van Dam

Sales & Operations Coordinator

Na enkele jaren in de hotellerie gewerkt te hebben is Henk in 2009 het team van Hotels Online komen versterken. Begonnen als Office Manager daarna doorgegroeid tot Sales & Operations Coordinator. In die rol ondersteunt hij supportmedewerkers, is betrokken bij de algehele ontwikkeling van LodgeGate en specialiseert zich met name in interfaces en channel distribution.